Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Läget i truppen inför Stegeborgscupen

 

Den prestigefyllda nattcupen i Stegeborg ligger alldeles runt hörnet och det är inget tvivel om att det är storlag som är med. Åby, Azech, Ringarum, Eneby och Billerudcupvinnarna Loddby. Dessutom ställer ett lag med namnet Jaguar upp i årets upplaga av cupen. Jaguar låter helt livsfarligt och det ska bli spännande att se vad de har att komma med.

 

Förra året var det som vi tidigare nämnt, fullt slagsmål i finalen så vi får verkligen hoppas att grabbarna ätit upp all spenat och gjort sina armhävningar. Men hur ser läget ut i truppen? Har vi något att hämta nere i Stegeborg överhuvudtaget? 

Anton Bäckstedt är tyvärr helt borta från spel. Han påstår att han har en virussjukdom. Trots det har flera av bloggens källor sett honom jobba ihjäl sig ute på Stadium i Ingelsta. Väldigt konstigt beteende från ”den nya Henry” som han själv föredrar att kalla sig.Virussjuke Bäckstedt (?)

 

 

Robin Wieselgren har problem med en hälsena, säger han, men som vanligt ställer sig bloggen frågande till om det endast rör sig om en skada. Trivs verkligen Wieslegren i den röda dressen? På sistone har det varit dödstyst på ryktesfronten och kanske är det lugnet före stormen.


Skadad eller "Skadad"?

 

 

De senaste träningarna har Fredrik Holmgren imponerat stort mellan stolparna. Man skulle kunna tro att han var en Panther om det inte varit för pottfrillan. Vi undrar vad som har hänt med killen? Han är en helt ny människa. Kan det ha något med privatlivet att göra?  En förälskelse kanske?

 


Har Holmgren en hemlig kärlek?

 

Pontus Larsson är ett av nyförvärven som tagit sitt förnuft till fånga och återvänt till moderklubben. Pontus främsta styrka är tekniken vilket är till väldigt stor hjälp inomhus. Pontus lär få lira i helgen och det ska bli ett sant nöje att se honom i den vackra röda dressen ännu en gång.

 

 

Annars är det lite småsjukdomar som stör i laget. Sundell är/har varit småsjuk och stod över onsdagens innebandy träning. Även Joel, Matte och Svanberg (vars flickväns bil ska ha setts utanför hans hus) har meddelat att de har lättare sjukdomar. Joel som även missat de två tidigare futsal turneringen på grund av sjukdom, finns det ett samband? Larsson är stabil som vanligt men behöver börja köra med lite fula knep. Knän och armbågar i ryggen på anfallaren, eller varför inte en dansk skalle? Du kan bara bli utvisad om någon av domarna ser det.

 


De fyra sjuka musketörerna ?!

 

 

Det var allt för idag. I dagarna kommer vi publicera en inför-rapport inför cupen där vi går igenom Skärblackas trupp samt vilka lag som kan tänkas stå i vägen fram till finalen.

 

Glöm nu inte följa oss på twitter. Det är oroväckande få ”followers” och blir det inte bättre får vi hitta på något annat istället. http://twitter.com/BlackaBloggen

 

/ Filosofen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson