Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

INFÖR FC Syrianska - Skärblacka IF

Det är dags för en tuff bortamatch mot FC Syrianska. Vi finner syrianerna på 8:e plats med 8 poäng. Skärblacka har efter dröminledningen tillslut kommit ner på jorden och ligger på en 5:e plats med 12 poäng. Sju omgångar har spelats av serien och i topp finner vi Rimforsa, Finspång och Åtvidaberg. Det vankas toppmöte i Åtvidaberg ikväll med andra ord då Finspångs FK gästar. Förhandsfavoriterna Kurdiska ligger 9:a och har verkligen inte imponerat. Tänk om de skulle lägga energin på att spela istället för att gnälla på domare och hota motspelare…

 

Skärblacka måste rycka upp sig rejält efter det pinsamma poängtappet i förra matchen. En 3-0 ledning förvandlades till en förlust med 3-4 mot den värsta rivalen man kan tänka sig. Syrianska är vad jag har förstått underskattade och hemma på Stångebro sportfält ger de inte bort några poäng gratis. Till skillnad mot Kurdiska ska Syrianska lägga mer fokus på att spela fotboll, också det baserar jag på vad jag hört. Vi får väll bara hoppas att det inte blir en likande situation för domarna som det var mot Kurdiska.


Återigen har det vart katastrofalt dåligt med folk på träningarna, så det blir svårt att gissa någon startelva. Skärblacka dras även med skador på viktiga personer. Sundell är borta med skada på korsbandet, Frippen är fortfarande skadad sen förra matchen och Svanberg är utomlands. Matte tror jag är iväg på orientering om jag tolkat hans facebook korrekt.

Jag skulle lirat med följande start11 om alla dessa nu är tillgängliga:

Holmgren

Helle, Larsson, J.Lindmark, Wall
J.Poikela, Ju.Poikela
Ojje         P.Larsson       Wieselgren
Bäckstedt

Subs: Ahl, Lindgren, J.Johansson, Danne Johansson ev någon juniorback


Ojje har imponerat varenda gång han kommit in och förtjänar en startplats. Jag är osäker på hur mittfältet ska formeras om varken Jukka eller Danne kan medverka. Det blir alldeles för tunt där såvida man inte gör en rövare och sätter upp Kim som har en fin vänsterdoja och flyttar ner Wieselgren på vänsterbacken och in med Ahla eller Jocke på kanten. Den som lever får te sa kinesen.


Eftersom att matchen spelas i Linköping och samtidigt som Sverige möter Moldavien kommer inte bloggen ha några representanter på plats men vi ska se till att ni får en utförlig rapport ändå. Det blir isåfall på söndag eftersom att bloggen reser över till England på lördag för att se på England-Schweiz.

 

Vi på bloggen vill även passa på att gratulera lagkapten Andreas Larsson och Robert Ahl som idag fyller 20 år.


Liten update: Billa på FFK-bloggen länkade till ett helt fantastiskt klipp från Syrianska i Västerås. Det lär väll vara feststämning även på Stångebro ikväll. LÄNK


Blackabloggen


Kommentarer
Postat av: Billa

Syrianska är alltid luriga borta i Linköping, det är bäst att ni är på hugget.



http://www.youtube.com/watch?v=yzUmQiJMzYg

2011-06-03 @ 16:01:52
Postat av: Blackabloggen

Fantastiskt klipp!

2011-06-03 @ 16:50:37
URL: http://skarblackaif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson