Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

The miraculous comeback + lite me

Dåligt uppdaterat på den senaste tiden. Det har inte funnits motivation till att skriva när det egentligen funnits tid till det. Dessutom har bokstaven E på mitt tangentbord försvunnit efter ett vredesutrbrott vilket gör det hela ännu mer jobbigt.


Som jag antar att ni redan vet förlorade Skärblacka förra matchen mot Kisa med 3-1 på bortaplan. Kisa var inte alls så dåliga som man hade trott och även fast Skärblacka inte gjorde en katastrofalt dålig match är det pinsamt att förlora mot ligans såhär långt sämsta lag. Jag vet inte myckt om matchen och på hemsidan kan man läsa följande om matchen: Inställning?? Orkar inte skriva om Matchen...


På grund av den bristfälliga informationen utgår skorstenarna från Kisamatchen.

 

Den sista matchen innan uppehållet spelades ikväll mot Tallboda, även den matchen borta. Med femton minuter kvar låg Skärblacka under med 2-0 men man gav inte upp och helt osannolikt (nåja) lyckades man vända matchen till 2-3 efter mål av Kapten Larsson, Bäckstedt och Wieselgren.


Matchen var skit, Skärblacka spela skit och man hade gått tillbaka till "Långa bollar på Bäcksedt". I första halvlek gjorde Tallboda mål på friläge och 1-0 stod sig till halvtidsvilan. I andra halvlek ökade man på ledningen efter ett välplacerat skott utifrån letat sig in bakom dagens målvakt Jack Nordholm. Skitspelet fortsatte och det mesta var skit, även skitplanen var skit. Skärblacka hade svårt att rulla ut och tack vare skitplanen lär man ha tvingades slå långbollar istället. Sista 20 minutrarna lyckades Skärblacka skapa tryck mot Tallboda och 2-1 kom via straff som Larsson dunkade dit. I 80 kom kvitteringen av Bäckstedt som på ett inlägg volleysparkade in bollen och inte långt därefter slet sig Wazza fri från kanten och satte dit 2-3 som matchen sen slutade.

 

Tyvärr för vår nya tränare Micke P lyckades han inte låsa upp ”Comebackkungen” som kräver att man ligger under med 2-0 i halvtid. Ni som spelar Football Manager 2011 via Steam vet vad jag talar om.


Skorstensligan


Tre Skorstenar: Robin Wieselgren

Kom in i andra halvlek som en ny spelare och var i högsta grad med och förändrade matchbilden. Ingen var bra i första men i andra lyfte sig samtliga och Wieselgren var en som utmärkte sig. Satte 2-3 målet med.


Två Skorstenar: Joachim Poikela
Slog många bra bollar, sprang mycket och tog för sig i luftrummet trots att han stångades med höghus.


En Skorsten: Andreas Larsson
Däckades i första efter ett stenhårt skott i huvudet men kom tillbaka och fortsatte med sitt ovärderliga slit. Fixade även reduceringen.

 

Skorstensligan

8. Jochim Poikela
7. Andreas Larsson
6. Chrille Sundell
6. Kristian Svanberg
6. Fredrik Fridström
4. Mattias Eriksson
4. Robin Wieselgren
3. Jocke Johansson
3. Anton Bäckstedt
2. Jesper Helle
1. Kim Wall
1. Fredrik Holmgren

Halva säsongen är nu spelad och vi kan stolt meddela att Joachim Poikela leder skorstensligan i halvtid. Vi på Blackabloggen ska försöka komma på något bra pris att dela ut till Joachim för hans fina bedrift. Stort grattis Joachim önskar vi!

 


En ung Joachim tillsammans med kusinen John Poikela och Herr Löfving

 

Förhoppningsvis kan vi slänga upp en liten summering av Skärblackas säsong såhärt långt innan vi tar en OTROLIGT välförtjänt bloggsemester. Men jag vågar inte lova er något.

 

Övrig info: Delar av Blackabloggen avslöjades för ett par dagar sen på FFK-bloggen. Kan väll kontra med att säga att i detta skede är Mou ledare på ÖFF träningsläger tillsammans med Josef Gustavsson från FFK-bloggen samt den berömda Experten eller Poeten. Förhoppningsvis har han lite historier att dela med sig av när han kommer hem.

 

Blackabloggen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Riktigt mycket skit..

2011-06-30 @ 00:46:07
Postat av: Billa

Hoppas att allt är väl med er, hos oss händer grejer. Jeppe Johansson är inblandad i ännu en skandal som hittas på FFK-Bloggen.

2011-07-11 @ 04:00:28
URL: http://finspangsfk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson