Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Träning torsdag 17/3 2011

I tisdags hann jag inte uppdatera bloggen vilket jag ber om ursäkt för, men träningen bestod av 7 set intervaller på gruset (Löpa 60 sekunder, vila 45, löpa 30, vila 15, löpa 15, sen vila 30 = Ett set) följt av fysträning inomhus.


Nu till dagens träning. Till spelarnas stora glädje var dagens träning ganska lugn, med tanke på att det var spinningtortyr i måndags, en aning mildare på tisdagen samt två matcher i helgen. Med andra ord var det endast onsdagen som var fri från fotboll. Träningen bestod av uppspel, lite småspel i straffområdet 1-1, 2-2 och 4-3 osv och ”allt möjligt Johan sa”. Det tränades en hel del på saker som är tänkt att användas när serien drar igång i slutet av april. Under träningen var det ingen speciell som utmärkte sig, alla var väll antagligen slutkörda sen i måndags och tisdags. Skönt att kapten Sundell är tillbaka i träning efter sin skada!


Som jag nämnde är det två matcher i helgen. På lördag 17.00 möter Skärblacka Ringarum med Anton Bäckstedts Big Brother kompis Muffe på sidlinjen på Sydvallen på den något osexiga tiden 17.00. Det lär ju uppröra en del utav lagets Premier League fanatiker, de vars lag som fortfarande har något att spela för. På söndag spelas matchen 11.00, också det på Sydvallen. Detta innebär att det blir en s.k vit helg för samtliga i laget såvida man inte har svart bälte i återhämtning efter en utekväll. Då kanske det kan tolereras att en öl eller två slinker ner efter träningen imorgon.


Fullt upp under veckan för samtliga på bilden, nästan!

 

Bevakning av Wieselgren

Kreka är fortfarande i Åre, och jag har inte hört att han gjort sig mer sen sist jag skrev, men Mou har säkert en hel del grejjer att dela med sig av när han är tillbaka från resan.

 


De som närvarade på dagens träning var:

Kim
Ahl
Sundell
Danne
Svanberg
Larsson
Jonte Lindgren
Helle
Felix
Jocke J
Lindqvist
Frippen

/ Filosofen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson