Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Läget i truppen inför Lotorp

Det är nu enbart 2 dagar kvar tills Skärblacka spelar sin första träningsmatch mot Lotorp, hur är då läget i truppen inför matchen?

Läget i truppen ser relativt bra ut och med tanke på tiden på året har man klarat sig bra från skador. De som garanterat missar matchen är Chrille Sundell (nyckelben) Anton Bäckstedt (virus) & Pontus Strandberg (fot). Vi sätter även ett stort frågetecken framför målvakten Fredrik Holmgren som har skadat ett finger, vi hoppas kunna tala närmare med Fredrik om detta inom en snar framtid. Förutom dessa fyra tror jag att alla spelare som tränat under försäsongen är tillgängliga för spel.

Frågorna är som vanligt många inför säsongens första träningsmatch. vilken uppställning kommer man spela? Kommer man testa spelare på ovana positioner? Vilka kommer spela? Alla dessa frågor känns svåranalyserade utan någon egentlig information och jag tror att Johan & Jonny är de enda som egentligen vet. Att Bäckstedt och Sundell garanterat missar matchen är givetvis stora avbräck men lyckligtvis har Skärblacka en bra bredd på båda deras positioner. Larsson & Svanberg kommer troligtvis bilda mittbackspar och Frippen, J.Johansson samt Pontus Larsson som alla kan spela i Bäckstedt position gör att det ser bra ut trots dessa avbräck.

Vi kommer som vi tidigare nämnt på fredag återkomma med en mer genomförlig matchrapport där vi hoppas fått reda på lite information om våra motståndare också.

Det meddelades idag via officiella hemsidan att Skärblacka från och med den 14e mars och 10 måndagar framåt kommer köra spinning på ortens lokala gym (Hälsobruket). Det presenteras samtidigt ett samarbete med Hälsobruket och det meddelas att matchshortsen i år kommer bära deras logga. Tillkommer gör även en passning till kaptenen Chrille Sundell, (funkar även med en axel).

Vi återkommer ikväll med en träningsrapport som vanligt och kommer även försöka få tag i Fredrik Holmgren för en intervju. Vi kommer även försöka skicka med ett frågeformulär till träningen på fredag för att få med de sista spelarna till presentationerna.

/Mou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson