Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Has Anton Bäckstedt Scored For Skärblacka? YES

Som rubriken lyder så har alltså Skärblackas svar på Fernando Torres äntligen gjort mål. Lagets stora stjärna gick mållös i ca 380 minuter innan han idag i den 15e minuten spräckte sin måltorka i en b-lagsmatch mot Grytgöl.



Jag satt och åt när jag helt plötsligt fick ett sms från Anton Bäckstedt. Jag har gjort 3 mål och 2 assist löd messet och det var väldigt tydligt hur förlösande dessa målen var för Bäckstedt. När Bäckstedt sedan kom hem fortsatte våran konversation och det gick inte ta miste på stjärnans glädje.

- Jag tror allt kommer släppa nu med tanke på målet, Kimstad kommer inte få det lätt.

När vi hade pratat ett tag kläckte Bäckstedt ur sig något mycket korkat "Skönt, nu är det bara 22 mål kvar så har jag gjort de där 25" sade Bäckstedt. Jag frågade direkt om han på allvar trodde att tre b-lagsmål mot Grytgöl räknades. Efter en ganska lång diskussion gav han vika och köpte mitt resonemang angående att man inte kan räkna med b-lagsmål.


Det var glädjescener likt dessa som utspelade sig på IP när Bäckstedt gjorde sitt första mål för säsongen


Skärblacka vann förövrigt matchen med 8-0 och enligt rapporter så gjorde John Poikela ett mål som han själv beskrev som zlatan/messi/suarez konster. På fredag möter a-laget Kimstad på IP Arena och vi kommer givetvis skriva en rapport inför säsongens andra derby. Det kommer b.la bjudas på lite Mika som det alltid gör när vi pratar Kimstad.

Vi har även som mål att skriva något inlägg om juniorlaget inom den närmsta framtiden. Juniorerna spelar i Junior Elit serien och har hittils 6 poäng efter 4 matcher. Det finns flera intressanta spelare i det laget.

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: kimstad

Varför prata om Mika?? Har inte spelat en match i år och träningsnärvaron är lika med noll....

2011-05-25 @ 12:24:19
Postat av: Blackabloggen

svar till "kimstad"



Mikas insats i förra sommarens möte på Krokhagen när han samlade på sig två gula kort (borde varit 5) på 35 minuter är legendarisk i Skärblacka.

2011-05-25 @ 12:59:40
Postat av: Kimstad

Ja det förstår jag:) eftersom det var bidragande till segern...vi får hoppas att Robin W gör något liknande hos er i år;) Om han nu är med??

2011-05-25 @ 20:18:11
Postat av: Blackafans

OM han nu är med?? Skulle detta vara ett skämt eller? Hur kan man äns bilda en frågeställning hur vida Wieselgren kommer spela eller inte?



Wieselgren är Blackas bästa spelare och även den första spelaren Jonny och Johan skriver upp när de tar ut lagen. Tror du på allvar att Kenny Dalglish skulle bänka Steven Gerrard i ett möte med Everton? De två spelarna har ganska liknande roller i sina klubbar.

2011-05-25 @ 23:32:12
Postat av: Bf

Tyvärr måste man nog hålla med "kimstad" OM han nu är med, hur länge får han spela? Att nöta bänk är ingen höjdare i längden! Men vi kan ju hoppas på spel. Laget har många bra spelare, även mindre bra så man kan ju hoppas på att det är det bästa laget för dagen som tas ut.

2011-05-26 @ 07:32:10
Postat av: Kimstad

Till Blackafan och Bf: Självklart ska Robin spela, finns ingen anledning att slösa med en sån talang på bänken, finns andra som borde sitta där enligt min uppfattning..därav den kommentaren!!bildade den frågeställningen pga det och att han har ett humör som kanske kan likna Mikas till iaf 30% :)

2011-05-26 @ 21:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson