Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför: Blacka - Åtvid Södra

Endast tre dagar efter debacklet mot Vånga är det alltså åter igen dags för match. Denna gången står Åtvidabergs Södra för motståndet och matchen spelas på IP Arena som den så vackert heter på hemsidan. Åtvid är tillsammans med Rimforsa de enda lagen som är obesegrade efter fyra omgångar, trots detta parkerar man enbart på en fjärdeplats med sina 8 poäng. Man besegrade Vånga och Örtomta i de två inledande matcherna och har efter det kryssat mot både Kurdiska och Syrianska. Lagets nummer 11 (Viktor Gustafsson) har hittils gjort 5 mål i serien och bjöd senast mot Syrianska på ett hattrick, något att hålla koll på för Blackas backlinje.

Blacka jagar revanch efter förlusten mot Vånga och enligt vad jag hört så är Wieselgren den enda spelaren som är ett osäkert kort inför kvällens match, Wieselgren var nämligen sjuk och missade gårdagens träning. Ponta Larsson är tillbaka från sin Milanoresa och bör gå in i startelvan omgående. Jag tror att startelvan kommer se ut på följande vis.

Holmgren
Helle Svanberg Sundell Wall
Larsson Poikela
Johansson P.Larsson Bäckstedt
Fridström

Efter att under inledningen av säsongen enbart mött lag på nedre halvan ska det nu bli intressant att se hur Blacka står sig mot ett förväntat topplag. Trots förlusten mot Vånga leder man fortfarande serien och har hittils full poäng på IP Arena. Matchreferat kommer förmodligen under kvällen eller imorgon.

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: South goze wild !!

Jag tror stenhårt på ett kryss i denna matchen. Tror i dag att ni mer får se upp med Jimmy Gullqvist än Victor"VG"Gustavsson. Dock har ni ju Sundell där bak som är seriens bästa mittback!?!?!?!



Önskar Blacka ett stort lycka till i kväll.

2011-05-17 @ 15:26:43
URL: http://www.laget.se/atvidabergs_sodraik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson