Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Wieselgrens Vs Johansson

David Vs Goliat

Idag tar Vånga emot Finspång på Ekvallen och storpublik väntas till mötet. Flera Blackaspelare förväntas dyka upp för att titta på matchen och försöka analysera Finspång på bästa sätt inför deras möte i juni. Alla ser dock inte fram emot detta möte lika mycket. Jesper Johansson gör sin första match i området sedan förra året och detta sägs ha skämt vettet ur en viss Robin Wieselgren.

Jag drar bakgrundshistorien lite snabbt. Skärblacka och Finspång möttes förra året på IP, FFK ledde med 3-0 när en dispyt uppstod mellan Johansson och Wieselgren och det hela slutade med ett rött kort för Johansson efter att ett slag utdelats. Blacka lyckades efter detta gå upp till 3-3 och det har varit mycket snack om dessa två personer i vinter i bloggvärlden. Idag den 20e maj har det ungefär gått 9 månade sedan händelsen och spelarna har fortfarande inte varit i närheten av varandra.

Ikväll kommer alltså Jesper Johansson anlända till "Kimstad, Blacka, Norsholm, Vånga Kommun" som jag så vackert väljer och kalla det och detta har enligt rykten skrämt upp Wieselgren rejält. Wieselgren ska enligt rapporter ha planerat en middag i Skärblacka med igår när man fick nys om att Johansson ska komma till stan så valde han att ställa in. Av vad jag hört från Finspångshåll så har Johansson fortfarande inte släppt händelsen på IP Arena förra sommaren och har utlovat en ljuv hämnd på Wieselgren nästa gång de träffas.

Skärblacka möter Finspång den 10e juni på IP Arena och jag tror inte jag är ensam att se fram emot den matchen. Vi kommer veckan inför matchen att publicera lite uppladdsningstexter varje dag. Vi har stora förhoppningar på att Wieselgren kommer ställa upp på en intervju inför matchen.

Kurdiska-Skärblacka

Skärblacka möter imorgon förhandsfavoriterna Kurdiska som inte börjat serien som man tänkt sig. Man fick stryk av Kimstad i premiären och vann bara med 3-2 mot Örtomta, i senaste omgången spelade man 0-0 mot Syrianska. Blackas trupp lär se ganska identisk ut med matchen mot Åtvid med undantag för att Anton Bäckstedt missar matchen på grund av jobb. Beskedet tros inte ha varit så populärt i ledarstaben. Jocke Johansson, Ahla & Robin Wieselgren lär slåss om de tre ytterplatserna annars tror jag att startelvan kommer se identisk ut med tidigare matcher.

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: Gustafsson den yngre

Jesper har personligen sagt till mig att "Wiesel" stämplat honom så hårt på på nageln på stortån att den mer eller dog. Nageln sitter dock kvar och den ser oerhört grotesk ut. Han avslöjade även att han länge funderat på att skicka hem den till Robin i ett kuvert tillsammans med ett hemligt meddelande. Jag som själv beskådat denna nagel, skulle drömma mardrömmar om att kolla posten framöver, men som tur är heter jag inte Robin Wieselgren.

2011-05-20 @ 14:39:06
Postat av: Billström den äldre

Mötet med Skärblacka är det största och det viktigaste för oss denna säsong. Bittra minnen från föregående säsong och en rasande Johansson har gjort att alla i laget ser fram emot mötet i hela föreningen, från femåringarna till Gubblaget. Många inlägg och vinklingar omkring detta möte kommer dyka upp på vår blogg men först måste vi koncentrera oss på matcherna som komma skall.

2011-05-20 @ 14:54:07
URL: http://finspangsfk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kom igen grabbar. Den här matchen vinner ni!!!



"– Om Gud hade velat vi skulle spela fotboll i himlen hade han sått gräs där"

2011-05-21 @ 10:11:50
Postat av: Carfre

Härligt Blacka har vänt trenden 3-2 vinst mot kurdiska. Välkommna till IP Arena på fredag Kimstad ni som för 2 omgångar sedan trodde ni var klara med det tuffa motståndet, men det blir väl som vanligt när ni möter blacka då först mönstrar ni på det bästa ni har.

2011-05-21 @ 17:25:44
Postat av: Kimstad

Vi mönstrar alltid det bästa laget vi har för dagen, ingen skillnad mot er. Man ska aldrig tro på vad tidningarna skriver.. en som vet! det ska bli kul med första derbyt för säsongen på fredag och grattis till segern idag.

2011-05-21 @ 21:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson