Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Årets:

Djupt inspirerad av Finspångsbloggen beslutar jag mig för att dela ut årets försvarare, mittfältare, anfallare, mål, Ronaldinho, Janne Tauer, utveckling och årets spelare. Målvakt kommer räknas in i försvar. Skorstensligan bortser vi från då vi missade en hel del matcher.


Inga konstigheter! Eller lite svårt kan det ju bli i och med att flera spelare huserat både i försvaret och på mittfältet, men jag gör så gott jag kan!


Årets försvarare: Fredrik Holmgren. Inte så mycket att orda om. Fruktansvärt stabil målvakt och det lär krävas en hel del från föreningen att locka honom att pendla hela nästa säsong. 

Bubblare: Johnny Hellschwein Lindqvist som kom in i sista matchen och storspela. Lär ha beskrivits som The Black Panther av motståndarna.


Årets mittfältare: Joachim Poikela. I våras var han bäst av alla och hela bygden tog honom till sina hjärtan. Under hösten vande man sig vid vad Jocke kan och därför stack han inte ut på samma sätt. 

Bubblare: Matte Eriksson. Var inte med i början av säsongen men kom in och visade vilken otroligt duktig spelare han är. Sliter som en varg och har en fantastiskt bra kondition.


Årets anfallare: Fredrik Fridström. Sagt det förr och säger det igen. Div Vs mest hatade spelare efter kurderna troligtvis. Gjorde 13 mål under säsongen och bidrar med ett ovärderligt slit uppe i anfallet.


Årets mål: Pontus Larsson i sista matchen mot Kisa. Direkt efter avspark avlossade Pontus ett skott som gick i mål. Måste vara rekord för Division V.


Årets Ronaldinho: Anton Bäckstedt mot Robin Andersson i Kimstad på IP Arena i våras. Robin sägs fortfarande vara snurrig. Tog väll lite revanch i och med vinsten på Krokhagen samt att Kimstad tydligen gick upp till fyran med.


Årets Janne Tauer: Anton Bäckstedt som blev helt borttagen av Finspångs unge spjuv GERSON i hemmamötet i våras. Ingenting gick rätt för Pulsmannen.


Årets utveckling: Mattias Eriksson. Kom in sent och visade ledaregenskaper när övriga vek ner sig. Matte har även bytt position till central mittfältare där han gjort ett alldeles strålande jobb.


Årets spelare: I samråd med mycket visa män har jag beslutat mig för att tilldela detta prestigefyllda pris till Joachim Poikela. Svagheterna hos denna lirare är endast humöret och att han skulle behöva lyfta lite skrot. Föll som sagt bort lite under hösten men hade en helt underbar vår. Lägg även till att han ofta spelade dubbelt då han även deltog i juniorlagets matcher.


Det var allt för denna gång. Säsongssummering ska ja väll försöka få upp en när tiden finns.


Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: Blacka4ever

Måste säga att det har varit en grym läsning under hela säsongen. Grymt med blandningen av dom seriösa och dom lite mindre seriösa inslagen. Hoppas du/ni orkar fortsätta leverera bra läsning även över vinterhalvåret och under nästa säsong!

2011-10-11 @ 19:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson