Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför FFK-Blacka

15:00 imorgon smäller det på Grosvad. Tre timmar tidigare spelas ett toppderby mellan serieledande Kimstad och Vånga. Trots att det är ettan mot fyran som möts på Krokhagen känns detta inte i närheten av lika hett som mötet på Grosvad. Hatet mellan dessa klubbar går inte beskriva i ord och varken något engelskt eller italienskt derby är ens i närheten av detta.

Finspång har ett ganska sargat lag enligt bloggen där man saknar Jeppe Johansson, Billa (bänken), Rebwar, Siegers samt Skuja. Gerson som plockade bort Pulsanton finns även han på bänken. Hallestig samt Sigurdur bildar mittbackspar och Frippen ska nog se upp om han inte vill dö. FFK-Bloggen tror att Mr Hutka, mannen med 1000 smeknamn kan ta upp kampen med Wazza istället för Johansson och Wazza sägs vilja ha något nytt hatobjekt i FFK efter att nu Johansson och han funnit varandra. Josef är som jag skrev igår tillbaka efter avstängning och är väl spelaren Blacka ska se upp mest med då han ligger bakom det mesta i offensiv väg. Denna Gustafsson kan dock vara riktigt sjuk i huvudet på planen och exempel på detta visade han upp i matchen mot Kimstad tidigare i höstas. Kimstad ledde med 3-1 i 89e och Jonte Ekeroth ställde sig 1 meter ifrån bollen när FFK skulle slå en hörna. Alla blev chockade och undrade vad fan Ekeroth höll på med och Josef blev fullständigt skogstokig. "Är ha dum i huvudet eller? Domarn, varna honom då! Va fan, jävla idiot, gör något, SLÅ HONOM" Ropades det från stjärnans mun och Blacka får se upp med dennas humör imorgon.

Blacka saknar Bäcka som jobbar, enligt rykten har han blivit petad från butiken och ska nu jobba på Stadiumlagret. Enligt Bäcka själv verkar Wieselgren ha gjort ett väldigt stort intryck efter sina 6 månader på denna arbetsplats då det hänger planscher på Wieselgren över hela arbetsplatsen. Sundell har premiär i innebandyn och prioriterar detta, Holma är återigen hemma från Jönköping och sägs vara otroligt laddad. Skulle jag gissa på startelvan så får det bli såhär.

Holma
Helle, Svana, Matte, Wazza
Jocke.P, Larsson
John, P.Larsson, Wall
Frippen

En relativt slagkraftig startelva men man måste vara redo för att FFK kommer slita som djur och offra en kroppsdel i varje duell. Det återstår att se om Jensa Strandberg även denna gång sitter på bänken. Tre poäng i snitt är ett ganska imponerande facit faktiskt.

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: #2

Wall är i Grekland .

2011-09-23 @ 23:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson