Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Rimforsa samt lite FFK

Blacka slog Rimforsa med 3-2 efter att ha vänt ett 0-2 underläge i lördags. Ponta Larsson gjorde första målet på straff och målvakten borde kanske blivit utvisad i situationen. Kvitteringen stod Joel för och det kanske var årets snyggaste på IP då han sköt bollen med högern i bortre krysset, det är oklart om det var menat som ett inlägg. Matchavgörande 3-2 kom i slutet efter att Kim spelat bollen hårt in mot mål där Tom kom och satte foten på bollen. Resultatet var kanske inte helt rättvist då Fredda många gånger räddade Blacka och det var två straffsituationer som domaren mycket väl kunde blåsa på. Tre poäng blev det iallafall och det var skönt med tanke på den bedrövliga formen som varit. Värt att nämnas är att Jensa Strandberg hoppade in i slutet. Fidde Johansson gjorde även han debut för säsongen.

3 skorstenar: Ponta Larsson

2 skorstenar: Fredda Holmgren

1 skorsten: Joel Eklund

Skorstensligan
10. Andreas Larsson
9. Anton Bäckstedt
8. Jochim Poikela
7. Fredrik Holmgren
7. Kristian Svanberg
6. Pontus Larsson
6. Chrille Sundell
6. Fredrik Fridström
5. Mattias Eriksson
5. Jocke Johansson
4. Robin Wieselgren
2. Jesper Helle
1. Joel Eklund
1. Kim Wall


Lite inför FFK

På lördag är det dags för höstens hatmöte och jag tror vi alla hoppas på mer underhållning än sist. Blacka vann med 5-0 och det kunde varit det dubbla. Förklaringen är dock ganska enkelt då FFK endast hade 3 ordinarie spelare med. På lördag får vi förhoppningsvis se en riktig derbymatch med mer kamp än skönspel. Josef är tillbaka efter en tre? matchers lång avstängning och sägs vara otroligt sugen på att smacka dit Blacka. Det är oklart om kapten Billström kommer att medverka då han tillbringar all sin tid åt studier i staden där scouse bastarden Astrit inte vill bo. Gerson som plockade bort Puls-Anton totalt förra matchen kan vara nöjd över sin insats då Anton tydligen inte ska vara med på lördag. Jobb säger Pulsmannen själv men jag vet inte? Han tränade förövrigt igår.

FFK fick stryk mot Syrianska senaste och det är väl inget speciellt med det, Syrianska är enligt mig seriens bästa lag när det flyter för dem. Sigurdur som var helt galen i förra matchen gjorde ett av FFKs mål och vi hoppas givetvis att detta isländska vilddjur finns med på lördag. Personligen tycker jag inte matchens känns allt för intressant nu på grund av Wazzas och Johanssons nyfunna vänskap. De forna fienderna har flera gånger setts tillsammans i både Finspång och Norrköping och Razze-Kebab har flera gånger serverat denna nyblivna duo både pizza, gyros, falafel samt kebab på Babylon i Finspång.

Återkommer imorrn med mer om matchen.

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: Jussi

Uppdaterat inför i morgon.



Sigurdur finns med i startelvan och han är galnare än någonsin.



Lycka till!

2011-09-23 @ 18:12:32
URL: http://finspangsfk.blogg.se/
Postat av: Kimstad mot 4an

En undran, Syrianska bäst laget i serien? Vi i Kimstad har gått segrande ur båda matcherna mot Syrianska. Syrianska har inte slagit Kurdiska för den delen heller, mot oss och kurdiska har dom nätat en enda gång.

2011-09-23 @ 18:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson