Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Billerud Cup 2012

Ja det är äntligen dags igen! Imorgon är det avspark på den världsberömda Billerud Cup. Dem regerande cup- vinnarna är ju som sagt Blacka och självklart ska Blacka göra allt i sin makt för att försöka försvara cup-titeln. Blacka ställer upp med 2 lag! Ena i grupp 1 och det andra i grupp 3.
 
Skärblacka IF 1                                                                                                       
Målvakt:                                                              
Simon Löfving                                                   
Backar:                                                            
Carl Allerth                                                       
Daniel Lekander                                               
Johan Flemgård (K) ?
Pontus Enström
Henrik Larsson
Forwards:
Anton Strandberg
Daniel Larsson
Anton Zako
Jonas Lindgren
Sebastian Svahn
 
Skärblacka IF 2
Målvakt:
Jack Nordholm
Backar:
Jocke Andersson
Pontus Larsson
Andreas Larsson
Kim Wall
Forwards:
Fredrik Fridström
Matte Eriksson (K)
Jocke Poikela
John Poikela
Jakob Magnusson
 
Skärblacka IF 1:
Skärblacka IF 1 spelar i grupp ett och som man ser ovan så är det en väldigt ung trupp. Truppen består av 94:er, 93:er och en 92:a. Det är Jonas Lindgren som är rutinen i laget. En 92:a! Blackas lag 1 hamnade i en grupp med följande lag: BK Vingen, Loddby IF 2, Tallboda och Norsholms IF. En grupp som man inte vet mycket om.
BK Vingen är med iår som vanligt men vad har dem för lag? Finns som vanligt folk som Tobbe Wall och Marcus Andersson med? Riktiga kvalite spelare som har sitt ursprung i Blacka IF. Har även hört att Ljungstöms bröderna Peter och Tommy ska ta på sig den gula tröjan imorgon. Man vet inte heller vad Norsholm ställer upp med. Man har bara med 1 lag i år och det lär vara toppat. Även Loddby är ett riktigt utmanar lag i gruppen men eftersom Loddby har med 2 lag så vet inte hur dem ställer upp. Sen sist Tallboda som jag inte vet nånting om..
Allt jag vet är att man vann 6:an i år med 18 vinster på 18 matcher.
Skärblacka lag 1 ställer som sagt upp med ett ungt lag.
Målvakt:
Simon Löfving har varit bra på träningarna dem senaste veckorna och imorgon tror jag han kommer fortsätta som på träningarna och bara glänsa.
Backar:
Ett ungt försvar med många som verkligen vill visa fram fötterna. Inte mycket rutin men mycket vilja.
Forwards:
Om rykterna är sanna så ser det ut som om Anton Strandberg och Daniel Larsson ska spela forwards, dem spelar dock oftast på försvaret båda två och här vet vi inte hur dem trivs. Men förra året gjorde Danne Larsson 5 mål i Billerud Cup så det skulle inte förvåna mig om han blir anfallspartner med Sebbe Svahn som spelade fram till alla Dannes mål.
 
Skärblacka IF 2:
Skärblackas lag 2 spelar i grupp 3 och i denna trupp ser vi en lite mer rutinerad trupp och även samma trupp som Blacka hade med i Ica cupen. Man hamnade som sagt i grupp 3 där man får möta Loddby IF 1, Kuddby och Finspång. En grupp där jag själv tycker att Blacka är favoriter. Blackas lag 2 möter alltså Loddbys lag 1 och vi vet ju inte där heller vad dem ställer upp med. Kuddby är också ett motstånd där jag inte kan ge så mycket information men allt det får vi se imorgon. Sist med inte minst har vi Finspång och det är väll alltid ett litet derby när lagen korsar varandras vägar. Blacka möter alltså 3 lag som spelar i division 5 nästa år så tycker helt ärligt att Blacka ska visa fram fötterna och visa att man ska spela i 4:an nästa år!!!
Målvakt:
Jack Nordholm spelade helt klart som en gud förra helgen i Ica cupen. Han var Blackas bästa spelare enligt mig och jag tror han helt klart kommer vara lika bra om inte bättre imorgon när det är 5-manna-mål.
Backar:
Försvaret ser riktigt bra ut här. Lika bra bakåt som framåt. Spelade mycket bra i Ica cupen och här finns även rutinen som gör att Blackas lag 2 kan komma långt i Billerud.
Forwards:
Blackas offensiv i det här laget ser giftiga ut. Snabba och tekniska är orden som beskriver detta anfall. Matte Eriksson eller El Capitano som vi brukar kalla han har visat ett fint målsinne som vi hoppas han har kvar till Billerud. Även Frippen Fridström är en klinisk avslutare när han väl kommer till ett läge. Sist och även minst är dem tre 94:orna som vill visa fram fötterna.
 

Så får man inte glömma grupp 2 också där Kimstad kommer att spela tillsammans med Vånga, Linghem och Hjulsbro. Ska man säga en dödens grupp där ett lag spelar i 3:an nästa år (Linghem), 2 lag spelar i 4:an (Kimstad,Hjulsbro) och Vånga som spelar i 5:an! En intressant grupp där det även sägs att Crille Sundell och Robin Wieselgren ska spela för Kimstad. Mycket trevligt.

Skärblackas Lag 1 spelshema ser ut
08:45 Tallboda
09:15 Loddby IF 2
09:45 BK Vingen
10:15 Norsholms IF
Skärblackas Lag 2 spelshema ser ut
12:00 Kuddby
12:30 Finspång
13:00 Loddby IF 1
Om ni vill se spelshema på hela dagen så tryck på länken nedan!
http://www.bkvingen.se/fotboll/turnering/Billerud_Spelschema_Herrar_2012%20v1.0.pdf
 
Då ses vi imorgon alltså! När vi ser Blacka göra allt i sin makt för att försvara Billerud Cup!
Come on boys..
 
// Júnior !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson