Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Cup dags igen!!

Blacka är som sagt klara för andra omgången av Ica cupen och i andra omgången har man fått FC Linköping United och IFK Norrköping.
 
FC Linköping United

Kom tvåa efter NIF Bosna i grupp 10. Man fick stryk match nummer 1 mot NIF Bosna med 2-0. Sedan hade man FC Riverside då man vann med 4-3 och slutligen fick man en seger mot Grebo IK med hela 5-0. Med 6 poäng kom man alltså på en andra plats och hamnade i Blackas grupp i omg. 2. Linköping Utd spelar annars i division V och spelade i samma serie som Blacka när Blacka vann serien. Ska också nämna att Blacka inte har vunnit mot detta lag där tvillingarna (trollen?) är stjärnorna...Imorn kanske det vänder?
 
 
IFK Norrköping
 

IFK vann sin grupp 1 ganska enkelt! Fick full pott och vann rättvisst. Man började mot Krokeks IF och vann med 2-0. Sedan vann man andra matchen med 4-1 mot Syrianska KF. Sista matchen kunde man vara lugna då man redan var en klar etta, man vann sista matchen med 3-0 mot Eneby BK B.
IFK spelar annars i Allsvenskan och det tror jag alla ni vet..
Men IFK har i denna cup med sitt juniorlag, men imorgon har det ryktas om att en A-lags spelare ska vara med! Frågan är ju vem! Denna grupp är en av de mest intressanta grupper tillsammans med Grupp D där Smedby AIS A, IK Sleipner och Svärtinge SK spelar!
 
Skärblacka IF
 

Blacka kom ju som sagt tvåa efter att ha fått samma poäng som Sleipner men dock förlorat på straffar! Man har inte samma lag som förra veckan! Den ända ändringen är att Jakob Magnusson inte kan vara med, självklart är det ett stort avbräck eftersom Jakob gjorde 3 mål förra veckan. Men in där kommer Fredrik Fridström som ser ut att få spela tillsammans med Jocke Poikela. Frippen som var sjuk förra veckan kunde inte alltså vara med men kommer nu in taggad som FAAN !!Målvakt:
Jack Nordholm
Backar:
Joakim Andersson
Pontus Larsson
Andreas Larsson
Kim Wall
Forwards:
Mattias Eriksson (K)
John Poikela
Joachim Poikela
Fredrik Fridström
 
 
Så imorgon avgörs det! Vi på Blacka bloggen tror på våra röda krigare!
Blood is red for one reason! SKÄRBLACKA IF <3
 
Blacka-bloggen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson