Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Ica cupen Slutspelsdag!!

Efter att Blacka kommit 2:a i gruppen första veckan så var det dags igen! Men denna vecka stod  FC Linköping United och IFK Norrköping för motståndet.

FC Linköping United
Blacka startade matchen något sämre än Linköping! Linköping tog tidigt ledningen och pressade på Blacka. Men Blacka ökade takten sista minuterna och kunde göra 1,2 och 3 mål
Målskyttar: John Poikela, Matte Eriksson och Jocke Poikela.

IFK Norrköping
IFK hade innan slagit Linköping med 5-1 och just därför var Blacka tvungna att vinna mot IFK. IFK spelade enkelt och gjorde inga misstag. Blacka gjorde 2 misstag och IFK gjorde 2 mål! Med en minut kvar så behövde Blacka göra 3 mål om man skulle bli gruppetta. Man kämpade och på en hörna kunde Pontus Larsson smälla dit reduceringen till 2-1. Det räckte tyvärr inte och Blacka slutade på en andra plats!

En klart godkänd turnering av Blacka IF och jag ska även tillägga att IFK vann senare på kvällen Ica cupen!!