Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Eneby at home

Eneby hemma står på dagens schema och givetvis finns det revanch att utkräva efter storförlusten senast mot Lindö FF. Eftersom jag inte var med kan jag inte ge en rättvis bild av matchen men enligt rapporter så var 6-1 i överkant och speglade inte matchbilden även om Lindö förtjänade segern.
 
Vi har tränat två gånger i veckan och läget i truppen ser bra ut bortsett från att lagkapten Mattias Eriksson opererar sin fotknöl idag och missar dagens match. Tillbaka från senast är Fabian Jalkemo, Jocke Poikela samt målvakten Jack Nordholm. På grund av Erikssons frånvaro kommer mittfältet få göras om och det mest naturliga om man ska spekulera är att sätta in Ponta Larsson i mitten och köra ett centralt tremannamittfält bestående av Jacke, Jocke.P samt Ponta Larsson. 
 
Eneby har börjat serien starkt med en meriterande bortaseger mot Hagahöjden i premiären som följdes upp av en enkel 3-0 seger över Svärtinge i helgen. Man har tappat Pontus Larsson inför säsongen som vi vet men ersatt med några spelare av okänd kvalité. Jag själv mötte dem förra säsongen två gånger och det är ett tufft lag att möta med mycket framgångsrikt kantspel samt stora tunga forwards. 
 
Ska man försöka sig på att gissa en startelva så kör vi på följande 4-1-4-1 från höger:

Jack, Fabbe, Jocke.A, A.Larsson, Henka.Å, Jacke, John, Ponta, Jocke.P, Kim, Robban.
 
Viktigt att komma tillbaka på vinnarspåret snabbt nu efter Lindömatchen. Matchen spelas på IP med start 19:00, välkomna ner för att se Blacka förhoppningsvis ta sin andra raka hemmaseger.
 
Cheers
Mou
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson