Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför Eneby-Blacka

Blacka kommer imorgon att spela sin tredje seriematch. Mot Eneby BK som ses som stor seriefavorit tillsammans med Torstorp. Blacka som fortsätter att jaga sina första poäng kommer inte att vika ner sig. Blacka har förlorat de 2 första matcherna mot Azech och Bosna. Så nu gäller det att spelarna verkligen visar varför Blacka spelar i 4:an. Eneby har börjat bra i serien och har 2 vinster. 

Blacka fick Ponta Welen utvisad mot Bosna och han är inte tillgänglig imorn! 

Blackas startelva? 

Mål: Jack Nordholm
Har absolut inte gjort något fel när han spelat. Har spelat bra och målen han släppt förbi sig är inte han att skylla.

HB: Danne Larsson
Ponta Welen avstängd. Då kommer den kämpande Danne Larsson in. Gjorde mål senast så hoppas hans självförtroende är på topp imorn.

MB: Andreas Larsson
Storebror Larsson spelar som vanligt mittback. Kände av sitt lår på tisdags träningen men förhoppningsvis är det ingen fara med Larsson. Fick tre skorstenar senast.

MB: Felix Lellep
Stenhård som vanligt. Så sjukt viktig för blackas försvarspel. Ger alltid 110%. Det kommer han även visa imorgon.

VB: Jonte Lindgren
Vi alla vet vilka kvaliteer Jonte besitter. Han måste bara våga ännu mer. Han har spelat stabilt i dem tidigare matcherna. Men han kan fortfarande höja sig. Vilket jag tror han gör framöver.

MC: Jakob Magnusson
Har spelat bra dem första matcherna men kan fortfarande bli bättre! För när Jakob spelar på topp så spelar resten av laget på topp. En viktig punkt. 

MC: Kim Wall
Blir antingen Kim eller Jocke som kommer spela bredvid Jacke. Tror själv att det blir Kim som spelar bredvid Jacke. Kim som just nu har 2 skorstenar jagar flera. Imorgon kommer han att hungra efter fler. 

HY: Sebbe Svahn
Spelade riktigt bra under försäsongen.  Men har inte kommit upp i samma prestationer i serien. Har mycket att bevisa imorgon! Han har kvaliteerna, nu ska han bara visa det. 

OMC: Jocke Poikela
Det samma gäller Jocke P. Spelade också bra på försäsongen och har nu  i serien också sänkt sig. Imorgon kommer han göra en kanon match. Lita på mig. 

VY: Joel Eklund
Joel som tidigare varit ytterback har nu börjat spela ytter på mittfältet. Man ser att joel känner sig mer och mer hemma för varje match som går. Snart kommer han att kallas den nya Bale. 

ANF: Tommy Ljungström
Spelade riktigt bra senast. Fick sin första skorsten. Nu är det bara målen som fattas för Ljungström. Kommer in mer och mer i laget också. Imorgon är det Eneby som står i vägen för blackas första poäng! Visa lite vilja nu Blacka. 


Blacka-Bloggen
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson