Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Införrapport Blacka-Lotorp

Snart helg och den börjas på bästa sätt! Match! Idag är det Lotorp som står för motståndet och Lillen har själv sagt i press att han ska spela med spelare som inte har fått så mycket speltid i dem tidigare matcherna! Hur kommer laget se ut? 

Lillen har valt att ställa upp med en 
4-2-3-1 uppställning.

Mål: Jack Nordholm
Jack gör sin andra match för året! Hade ingen rolig första match då blacka fick stryk med 7-2 mot Kuddby. Jack har en riktig hög högstanivå och jag hoppas han visar det idag.

HB: Ponta Welen
Går ner från mittfältet till en ytterbacksposition. Gjorde ingen höjdar match senast med ett rött kort i bagaget. Ponta spelar idag högerback som han i stort sätt spelade hela förra säsongen. Jag skulle vilja se Ponta som högerback nu framöver. Där jag vet att han trivs bäst.

MB: Felix Lellep
Denna 100kg bjässe är i en underbar form och har varit riktigt bra dem senaste matcherna. Fick tre skorstenar senast och hjälpte Blacka att hålla sin första nolla året 2014. Om denna form fortsätter så blir det inte många mål bakåt idag heller. 

MB: Johan Flemgård
Gör sin första match från start och får äntligen spela där han vill! Han har i dem tidigare matcherna hoppat in som ytterback och även yttermittfältare. Flemgård har all anledning att vara taggad idag eftersom han har så mycket att bevisa för den nya tränaren. 

VB: Fredrik Fridström (K)
Spelade en mycket bra match senast mot Saltängen. Fick med sig en assist också. Frippen kommer mer och mer in i rollen som ytterback och kämpar alltid för att få igång den positiva inställningen i laget. 

MC: Jakob Magnusson
Än av blackas än så länge bästa spelare. Har samlat ihop sex skorstenar och ligger på en delad första plats med Sebbe Svahn. Jakob är så fruktansvärt viktig för Blacka i både försvar och i anfall. Håll koll på denna spelare idag och under året. 

MC: Jocke Poikela
Fick spela på det inre mittfälltet i 20 minuter mot Saltängen. Det räckte för att bevisa för lillen att det är här han vill och borde spela. Jocke och Jacke tillsammans igen. Spelat med varandra sen barnsben. Har också pratat med blackas gamla tränare Micke Pressfeldt som sa så här: 'Dem två är division 4 bästa mittfältspar'. Har Micke rätt? 

HY: Danne Larsson
Spelar sin andra match som höger ytter. Gjorde mål senast så Lillen ger han chansen där igen. Kämpar alltid för sitt lag och slutar aldrig springa. Precis vad som behövs idag? 

OMC: Sebbe Svahn
Spelar idag framför Jacke och Jocke och det gör han nog med glädje. Sebbe borde vara rejält spelsugen då han var frånvarande i matchen mot Saltängen. 
Han har gjort 6 mål på 6 matcher och bara det visar att Lotorps försvar ska akta sig. Riktigt giftig framåt och jag tror han idag får spela på sin favorit position. 

VY: Jonte Lindgren
Flyttat fram ett steg från ytterback till mittfält. Här får han ut sin snabbhet och teknik mer än vad han fått senast! Jonte har spelat väldigt bra som ytterback med jag ser han mer som en teknisk yttermitt som älskar att utmana.

ANF: Mikael Wester
Jagar fortfarande sitt första mål för året och idag får han chansen igen från start. Wester har precis som Flemma mycket att bevisa för Lillen. Wester har ju snabbheten men har inte fått till avsluten riktigt än. Blir det första målet för Wester ikväll?

Bänken: Anton Zako, Henke Larsson, Danne Lekander


Frånvarande denna match är: 

Kim Wall som ska bort.

Jocke Andersson som är skadad. 

Tommy Ljungström som är skadad

Axel Schylström skadad


Så ser laget alltså ut i blackas sista träningsmatch innan säsongen börjar. 
Nu börjar det dra ihop sig för året 2014 och vi på Bloggen är fruktansvärt taggade. 

Men ikväll är det Blacka- Lotorp som gäller. På City Gross Arena i Lindö klockan 19:15! Kan inte bli bättre än så här. 


// junior!       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson