Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Blacka IF - Loddby IF 8-3 (3-1)

Igår vann Blacka sin första tävlingsmatch för året och man gör det med klass. Man gör hela 8 mål på division 5 laget Loddby.

I helhet gör Blacka en helt okej match. Loddby hade inte sin bästa dag igår och det utnyttjade Blacka fullt ut.
Man gör 1 -och 2-0 inom 10 minuter spel och det känns redan då som matchen kan vara avgjord. Loddby hade en bonusstraff som man sätter säkert. 2-1 efter en kvart spel.
Men Blacka fortsätter vara farliga framåt och i halvtid står det 3-1. Mål: Sebbe 2, Jocke P 1.

Andra halvlek började som den första slutade. Blacka har mycket boll och det är Blacka som skapar målchanser. Redan första anfallet visar Kim Wall att hans vänsterfot är livsfarlig. Ett riktigt snyggt mål av Kim. Mycket bra speluppfattning av Sebbe på det målet också som släpper den mycket snyggt.
2 minuter efter Kims mål är det dags igen. Då kommer 5-1 av kusinen Jocke P.
Blacka slutar aldrig att anfalla och även 6 och 7-1 kommer inom nyförvärvet Tommy Ljungström som gjorde sin första match för i år.
Men efter 7-1 så vet jag inte riktigt vad som händer med Blacka. Man glömmer helt bort defensiven och släpper in 2 riktigt onödiga mål. Innan matchens slut så hinner Blacka göra ett mål till. Jocke P gör målet. Matchen slutar 8-3.
Mål: Jocke Poikela 3, Sebbe Svahn, Tommy Ljungström 2, Kim Wall 1.

Positivt i Blacka är för närvarande målskyttet i Blacka. Att man gjort 17 mål på tre matcher är ingen slump. Man gör det bra i anfallsväg och spelar bra. Även om man mött 3 division 5 lag.

Det negativa är att man släpper in för mycket skit mål. Vet inte vad det beror på men det har nog Lillen pratat om med laget. Att släppa in 8 mål på tre matcher är långt ifrån godkänt. Plus mot tre lag som spelar en division lägre.
Skärpning!
Huvudsaken är att man gör fler mål en vad man släpper in. Fortsätt så och jag är nöjd..

Tre Skorstenar: Jocke Poikela
Gör en mycket bra match. Jag skrev innan matchen att han måste förbättra sig. Det gjorde han verkligen och gör 3 mål och 2 assist. Klart Blackas bästa spelare.

Två Skorstenar: Sebbe Svahn
Igår gjorde han en riktigt bra första halvlek. Han gör 2 mål i första och hans samspel med Jocke P är mycket bra. I andra halvlek förvinner han dock.

En Skorsten: Axel Schylström
Gjorde igår sitt andra framträdande i Blacka tröjan och gör det bra. Vinner mycket boll och levererar vidare. Han slår en mycket fin boll till Tommy Ljungström när han gör sitt första mål för säsongen.