Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför-rapport Blacka-Åby

Denna helg är det dags för Östgötacupens 4:e omgång. I och med det så kör alltså Blacka sin sista match i gruppspelet.
En mycket viktig match då det gäller att vinna eller försvinna för Blacka. Blacka som kommer till matchen med en 7-2 förlust i baken. En match som alla Blacka anhängare nu har glömt.
 
En trolig startelva imorgon.
 
Simon Löfving
 
Danne Larsson, Danne Lekander, Ponta Welen, Fredrik Fridström
 
Kim Wall, Jakob Magnusson, Axel Schylström
 
Sebbe Svahn, Felix Lellep, Jonte Lindgren
 
Alltså en trolig startelva imorgon.
 
Om Blacka har någon chans att ta sig vidare till slutspelet så måste alla blacka spelare spela betydligt mycket bättre än senast. Vilket inte blir allt för svårt.
 
Målvakt: (+++  )
Simon har spelat 2 matcher i år och har släppt in 5 mål. Han har spelat godkänt i båda matcherna. Gjorde senast en del riktigt bra räddningar. Fortsätt så Löfving.
 
Försvar: (+     )
Försvaret får ett plus av fem. Har man släppt in 15 mål på 4 matcher så är det inte ens i närheten av godkänt. Bedrövligt försvarspel än så länge och hade jag varit tränare så skulle vissa spelare redan vara petade. Skärpning.
 
Mittfält: (++   )
Blackas starkaste del i truppen men har inte bevisat det än. Kan så mycket bättre dessa tre kvalitet spelare. Har mycket mer att bevisa imorgon. Försvars arbetet måste bli betydligt mycket bättre.
 
Anfall: (+++  )
Blackas anfall har sett bra ut. Blacka har gjort minst 2 mål varje match än så länge och jag är inte den ända som hoppas på att det håller i sig.
 
 
Övrigt:
 
Jocke Andersson tillbaka i full träning och det ryktas om att Jocke börjar på bänken imorgon. Mycket viktigt för Blackas försvarspel.
 
Felix Lellep startar imorgon som anfallare. Kanon eller kalkon?
 
Saknas på anfallet gör både Tommy Ljungström och Jocke Poikela som ska iväg... Tommy har vi inte fått fram någon information om vart han ska men Jocke ska till Spanien och hälsa på blackas egna Pontus Strandberg.
 
Jonte Lindgren är tillbaka efter mycket jobb. Gjorde en riktigt bra match mot Malmens i östgötacupens första omgång. Håll koll på denna kille imorgon. Han blir farlig i blackas anfallsväg.
 
Jakob Magnusson har det även ryktas om att han är skadad till matchen imorgon. Jakob som kände av sin ljumske i matchen mot Kuddby och fick byta i mitten av andra halvlek. Han tränade dock fullt igår på fredags träningen och därför tror jag han kommer att starta imorgon tillsammans med Kim och Axel på mittfältet.
 
 
Imorgon gäller det alltså vinna eller försvinna för Blacka IF. Jag är så fruktansvärt nervös inför denna match. Jag har inte sovit en blund under hela veckan.
 
Jag hoppas vi ses imorgon. Återigen på City Gross Arena
 
// JÚNIOR
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson