Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför-Rapport Blacka-Kuddby

Äntligen helg och dags för Blackas tredje match i Östgötacupen. Man tar emot ännu ett division 5 lag och idag är det Kuddby som står för motståndet. Kuddby kommer till matchen med en vinst i bagaget. Vann förra veckan med 4-1 mot Åby. En mycket imponerande insats av Kuddby.
 
Blacka leder grupp G med sina 4 poäng, Kuddby ligger precis bakom med sina 3 och en mindre match spelad. Blir en viktig match idag också för Blacka IF. Förlorar Blacka idag så har Kuddby 6 poäng och en mindre match spelad. Blir en intressant tillställning idag.
 
Blackas startuppställning ser ut på följande sätt:
 
Jack
 
 
Danne Larsson, Danne Lekander, Ponta Welen, Frippen
 
 
Kim,      Jacke ,       Axel
 
 
Sebbe Svahn,     Tommy Lj,     Jocke P
 
 
Bänken: Henka L, Johan F, Anton Z.
 
 
 
Kan det vara blackas på pappret starkaste elva än så länge i år?
 
 
 
Jack Nordholm: Gör idag sin första match för i år. Har massor att bevisa. Kommer han att göra det? Jag lovar till er alla läsare. Idag kommer Jack att ta Kuddbys bonusstraff. Blir nollan.
 
 
Danne Larsson: Ger alltid allt för laget. Kommer inte bli någon skräll att han ger allt idag heller.
 
 
Danne Lekander: Spelade senast vänsterback men är idag tillbaka på sin favoritplats. En riktig passningssäker mittback som alltid försöker hitta in på mittfältet. Kan göra riktigt bra matcher och hoppas han gör en idag.
 
 
Ponta Welen: I år har han varit klart Blackas bästa back enligt mig. Gör inte många misstag och hjälper resterande backlinje. Har redan imponerat på mig och det kommer inte ta lång tid tills Ponta får sin första skorsten.
 
 
Frippen: Spelaren som har spelat på flest positioner i år. Kommer tillbaka som vänsterback efter att ha spelat på mitten. Frippen har väll den största vinnarskallen i Blacka och han som Danne Larsson kämpar alltid för sitt lag. Skönt att ha dem två som ytterbackar.
 
 
Kim Wall: Viktigt att han är i form i denna viktiga match. Kim har en så otroligt hög högstanivå och har han det idag kommer han att leverera. Han och kusinen Jocke kommer ha ett fint sammarbete idag. Håll koll på det.
Gjorde också ett riktigt klass mål förra matchen. Blir det ett till?
 
 
Jakob Magnusson: Äntligen tillbaka efter en semestervecka i sälen. Kan inte tänka mig något annat än att Jacke är väldigt sugen. Mycket viktig för Blackas mittfält och försvar. har även visat att killen kan göra mål.
 
 
Axel Schylström: Som ni ser så ser Blackas mittfält riktigt bra ut med Kim, Jacke och Axel. Axel har redan visat att han ska vara med i startelvan och gjort imponerande insatser. Är lite halvskadad men Axel valde att bara kolla på träningen igår för att vila sig till denna viktiga Östgötacup match.
 
 
Sebbe Svahn: Är den spelare som imponerat mest I Blacka i år. Hoppas att målskyttet fortsätter idag. Han har 5 mål på 3 matcher än så länge.
 
 
Tommy Ljungström: Spelar idag sin andra match för i år. Gjorde en riktigt bra debut med sina 2 mål. Hans samspel med både Sebbe och Jocke fungerade bra. Hoppas idag på samma fungerande samspel.
 
 
Jocke Poikela: Hattrick senast. Visar sin giftighet framför målet genom att ha gjort 5 mål på 3 matcher. Har spelat mycket bra som anfallare än så länge. Får se hur länge det håller i sig.
 
 
Så ser laget ut i dagens match mot Kuddby.
 
Att hålla koll på idag:
 
Jack Nordholm. ( gör sin första match i år )
Samspelet mellan kusinerna Kim och Jocke
Mittfältet och hur det fungerar ( Kim, Axel, Jacke )
Wieselgren. ( möter sin gamla lagkamrater )
 
 
Vi på Bloggen hoppas på en rolig och intressant match.
Vinner Blacka idag ser det väldigt ljust ut. Då är man i stort sätt klara.
 
Vi ses på City Gross Arena klockan 17:00. Kuddby-Blacka IF
 
 
// Júnior,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson