Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför Dagsberg - Blacka

En ny vecka har startat och vi på bloggen hoppas denna vecka kan starta med att Blacka tar sin första tre poängare. Blacka som kommer till dagens match med ett kryss är hungriga på sin första trea. Dagsberg däremot kommer med en vinst då man vann mot Linghem borta överraskande med 2-1. 

Blacka har haft två bra träningar förra veckan. Inte allt gör mycket folk på träningarna eftersom blacka har en del skador. 

Lillen har sagt i en presskonferens att han är lite sugen på att byta uppställning från 4-2-3-1 till en rak 4-4-2. Frågan är om det idag kommer hända. 

Blackas uppställning idag (har hört från bloggens kontakter att detta kan vara blackas elva till ikväll).


Försvaret:
Mål: Jack Nordholm
HB: Fredrik Fridström
MB: Felix Lellep
MB: Andreas Larsson
VB: Joel Eklund

Om Blacka ska börja vinna matcher så måste försvaret börja bättra sig. Blacka har släppt in minst två mål varje match. Det är för bra spelare för att Blacka ska ha dem siffrorna.

Mittfältet:
HM: Jonte Lindgren
MC: Jakob Magnusson
MC: Kim Wall
VM: Sebbe Svahn

Mittfältet ser ut på pappret det starkaste blacka har. Yttrarna Jonte och Sebbe kan båda utnyttja på kanterna med deras snabbhet och deras ork. Så har vi även Jacke och Kim på mitten som är otroligt viktiga för blacka när dem spelar bra. 

Anfallet:
FC: Jocke Poikela
FC: Ponta Welen

Jocke gjorde senast två mål och spelade bra på anfallet med Tommy. Idag ist är det Ponta som ska spela med Jocke. Vi får se om Lillen gör rätt med att ta upp Ponta som anfallare. Intressant val.


Idag kommer även Blacka spela med sina nya borta tröjor. Vi får hoppas att blacka ser till att vi fortsätter att vara obesegrade med dem. Junior! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson