Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Storseger mot Brokind!!

Hemmamatchen mot Brokind på torsdagskvällen blev en ren uppvisning av Skärblacka.
Segern skrevs till 8-0 och kunde blivit ännu mer om blackagrabbarna haft lite mer skärpa i avsluten och om inte deras målvakt gjort några superräddningar.
Matchen startar lite trevande och med lågt tempo första 10-15 min, men sedan börjar hemmalaget ta tag i matchen och styr det mesta.
Första hemmamålet kommer också strax därpå efter att Kricka Perfors blivit frispelad och han gjorde inga misstag utan satte säkert 1-0.
Blacka fortsätter ånga på och bortalaget har problem nu och få stopp på hemmalaget som gör 2-0 på hörna från Kim Wall som Joel enkelt kan stöta in på mållinjen.
Andreas Larsson gör sedan 3-0 från vänsterkanten och säkert avslut fullbordar målet, och halvleken avslutas med att Kim Wall sätter 4-0 på straff efter att Lindgren rivits ner.
Skärblacka hade verkligen bestämt sig denna matchen att första Halvlek från senast var en engångsgrej.
Pausvila 4-0 och bortalaget önska nog nästan att matchen var över istället.
Andra halvlek startar lite som första att Blacka börjar lite lugnt och avvaktande medans Brokind här försökte ta tag i spelet och komma närmare.
men i den 67 e minuten punkterar man matchen definitivt genom Kim Wall som gör sitt andra mål för kvällen mycket distinkt slår han in bollen i målvaktens vänstra hörn.
resten blir lite transportsträcka och man gör ytterliggare tre mål sedan genom först Joel som snirklar sig igenom bortaförsvaret och ensam med målvakten placerar han in 6-0.
hungrige Chrille Sundell gör 7-0 på ett försök till inlägg som istället tar vägen mot mål och med studs innan går över målvakten retligt in i nät. Slutresultstet fullbordar sedan Jocke Andersson med en kanon till 8-0.
Säker hemmaseger där många var bra idag i Blacka.

Skorstenar:

3: Andreas Larsson, spelade vänsterback denna afton och var mycket bra offensivt och defensivt.
Fick dessutom kröna detta med ett mål.

2: Kim Wall, Poängmaskinen 2 mål 2 ass och bättre med i spelet den här gången från senast.

1: Joel Gustavsson, bra slit och grym i luften som vanligt. 2 mål framåt också.

Nu blickar vi mot måndag och ny match på IP mot Tannefors.