Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Införrapport NIF Bosna

Ikväll är det återigen dags för fotboll. Blacka kommer att åka till Ektorps IP för att gästa NIF Bosna.
 
Blacka vann sin första seriematch hemma mot LiU med säkra 7-0 och kommer till matchen med ett bra självförtroende. Bosna kommer vara betydligt tuffare än vad LiU visade så det kommer bli en intressant match.
 
Bosna kommer till matchen med en uddamålsförlust mot satsande LIndö. Man gjorde en bra match och var värda minst en poäng enligt många som kollade på matchen. Nu spelar man mot ett riktigt bra Skärblacka och förlorar man idag så har man redan sex poäng upp till Blacka vilket redan nu kan bli ett för stort avstånd. 
 
Blackas lag (vad jag tror):
 
 
Mål: Ante Pettersson
 
Gör en stabil match senast men har inte mycket att göra. Får en nolla och det är det som räknas även om man inte behövs så mycket. 
 
 
HB: Sebastian Svahn
MB: Fabian Jalkemo
MB: Henka Andersson
VB: Kim Poikela Wall
 
Försvaret som gjorde en bra match mot LiU ändras om lite. Det bytet jag tror kommer bli är att Fabbe som under försäsongen har varit riktigt bra kommer in istället för William Is. Även om det blev nollan första matchen så tycker jag ändå att Fabbe har varit för bra för att bänkas. 
Resterande backlinje kommer nog se ut som på seriepremiären. 
 
 
HM: John Poikela
MC: Jakob Magnusson
MC: Robin Wieselgren
VM: Anton Bäckstedt
 
Mittfältet kommer om jag får tro att vara samma som mot LiU. Man gjorde det riktigt bra och det var därifrån man ägde matchen. Några enkla bolltapp ibland men det är väll okej när man ändå leder med 3,4-0.
Kul att Robin gör det riktigt bra även om det inte är hans naturliga position. Yttrarna i John och Anton är ett ständigt hot.
 
 
Anf: Mattias Eriksson
Anf: Joachim Poikela
 
Ett anfallspar som började serien på bästa sätt. 3+1 mål gjorde anfallsparet och mer kommer det bli. Matte och Jocke spelar bra tillsammans och kommer vara väldigt farliga i djupledspelet där Bosna inte är som starkast. 
 
 
 
En match som skulle vara väldigt rolig om Blacka kunde köra över Bosna eftersom det är många som tror på dem. Med det laget Blacka besitter så ska man vinna matchen. Jag tror inte Blacka kommer göra någon besviken och vinna matchen enkelt. 
 
Utöver Blackamatchen så spelas även tre andra matcher idag och det är några av toppkonkurenterna.
 
Valdemarsvik-Dagsberg
Bråvalla-Lindö 
Västra Husby-Hird
 
 
Dagens tips:
 
Bosna-Blacka 1-5
 
Har en känsla av att blacka kan ta och köra över Bosna idag. Man har det bättre laget och det bevisar man från start till mål. Blacka vinner med sköna siffror 1-5 efter mål av Jocke 2, Matte 2, Anton 1.
 
 
Valdemarsvik-Dagsberg 0-6
 
Klasskilnnaden mellan dessa lag är skyhöga. Därför kommer det att rulla iväg och Dagsberg vinner med en säker 6-0 match. Magnusson gör 3.
 
 
Bråvalla-Lindö 0-4
 
Lindö kommer vinna matchen med 85-15 i bollinnehav och säkra upp tre enkla poäng när man vinner mot ett svagt Bråvalla. Nollan kommer vara intakt och Lindö kommer att ha 6 poäng när andra omgången är avklarad.
 
 
Västra Husby-BK Hird 3-2
 
Västra Husby åkte på en sen förlust när man mötte Dagsberg borta i den första omgången. Det här kommer vara en viktig match för nykomlingarna om man inte ska vara med om nedflyttningsplatserna. BK Hird är ett lag man ska slå hemma och det vet man om. 
 
 
 
 
Då är det snart dags igen och Blackas första bortamatch sparkas igång 19:00 på Ektorps IP. Hoppas vi ses där. 
 
 
Forza Blacka
 
 
 
Blackabloggen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson