Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Truppen 2018

Truppen är sedan innan fastställd och med en stark trupp till Henkas befogande ses Skärblacka som en av favoriterna till att vinna division 4 östra i år. Om man tänker på spelarna Skärblacka har värvat in så är det självklart att man måste ses som favoriter. 
 
Truppen består av följande spelare:
 
 
Målvakter: Andreas Petersson, Kalle Nilsson, Magnus Silfverklev
 
 
 
Försvarare: Henrik Andersson, William Is, Fabian Jalkemo, Robin Wieselgren, Lucas Pressfeldt, Sebastian Svahn, Max Glännefors, Daniel Håkansson, Jonas Olsson, Joakim Andersson
 
 
 
Mittfältet: Anton Bäckstedt, Dennis Johansson, Jakob Magnusson, Kim Poikela Wall, John Poikela, Jesper Stenbom, Viktor Welander, Pontus Strandberg
 
 
 
Anfallet: Pontus Larsson, Mattias Eriksson, Joachim Poikela, Lucas Larsson Jonsson, Mikael Karlsson, Kevin Acuna
 
 
Andra spelare som står på hemsidan men inte har spelat några minuter under året:
Jimmy Andersson, Daniel Larsson, Rasmus Karlsson-Andersson, Emil Ljungström, Filip Ljungström, Mikael Persson, Marcus Sandh.  
 
 
 
Målvakter: 
 
2018 är det antingen Andreas Petersson eller Kalle Nilsson som kommer vakta Blackas mål. Andreas som har haft problem med ett finger under vintern är nu tillbaka och har vaktat blackas mål dem senaste matcherna. Andreas har gjort det väldigt bra och visar hur säker han är i luften. En väldigt nyttig målvakt som bidrar med rutin och hjälper backlinjen. Bra fötter. Kalle kommer nog ses som en andra målvakt i år men när han väl får chansen så kommer han att bevisa mycket. Tredje målvakt har vi en svesse som själv sagt att han lägger av. Men om det skulle behövas så kommer han att ställa upp ( enligt rykten ). Annars finns Fredrik Holmgren bara ett telefonsamtal ifrån.
 
 
Försvaret
 
Har gjort det väldigt bra i år under försäsongen. Blacka har under försäsongen spelat 12 matcher och har bara släppt bakom sig 9 mål då jag räknar bort alla bonusstraffar. Henka och Fabbe har fungerat bra i mittlåset och både ytterbackarna Sebbe och Robin har gjort det väldigt bra också. Sebbe som har flyttats ner till högerback har inte gjort någon besviken och frågan är om han ändå inte var född till att vara högerback. Robin Wieselgren, en aggresiv vänsterback med en mycket fin vänsterfot som löper upp och ned längs vänsterkanten i 90 minuter kommer vara given i år. Bakom kanske en eventuell startelva finns många hungriga spelare som jagar en startplats. Spelare som William Is, Lucas Pressfeldt, Max Glännefors, Jonas Olsson väntar på att få visa Henka att man ska få spela..
 
 
Mittfältet: 
 
Innermittfältet ser ut som det kommer bli Jakob Magnusson och Dennis Johansson. Man har spelat tillsammans under i stort sett hela försäsongen och jag ser ingen annan som skulle kunna ta någon av deras platser. Innermittfältet är givna. Yttermittfältarna blir nog mer svårt att ta ut för Henka då det finns ett antal kandidater till platserna. Vi kan börja med John P 9 mål på 11 matcher och ett ständigt hot med sin teknik och snabbhet med boll. Viktor Welander 7 mål på 8 matcher och har skön teknik och har visat att han platsar i startelvan. Kim Poikela Wall som brukar bidra med mål och assist när väl säsongen drar igång. Kim som har vunnit den interna poängligan 4 år irad kommer inte ligga på latsidan iår heller. Mål och assist kommer han att göra. Anton Bäckstedt är väll den snabbaste och mest skadebenägna yttern. Underbart driv med boll och ett väldigt fint tillslag på bollen. Den snabbheten han besitter kommer vara oerhörd viktig en del matcher i år. Bakom dessa mittfält har vi även spelare som Jesper Stenbom och Pontus Strandberg som inte kommer göra bort sig. Ett väldigt tufft mittfält. 
 
 
Anfallet:
 
Två platser och en jäkla massa anfallare. Joachim Poikela, Mattias Eriksson, Mikael Karlsson, Lucas Larsson Jonsson är bara några och snart är även Pontus Larsson tillbaka från en knäskada. Det blir roligt för Henka när han kommer att ta ut startelvan varje match. Ingen lätt uppgift. 
Jocke 15 mål 10 matcher
Matte 8 mål 12 matcher 
LLJ 3 mål 8 matcher ( dem flesta matcher är inhopp )
Micke och Ponta väntar fortfarande på debut för året. 
 
 
Tack för mig 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson