Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Vilka blir det?

Ikväll är det dags igen. 

Ikväll spelas två st. matcher i Danske banks 8-delsfinal. 

BK Derby- IF Sylvia
Dagsberg- IK Sleipner

För Blackas del är det självklart BK Derby- IF Sylvia som är den intressanta matchen då man får segraren i en spännande kvartsfinal på blacka IP. 

Sedan tidigare är Östria Lambohov, LiU, Lindö och Blacka redan säkra för en kvartsfinal och ikväll ska man få besök av två till kvartsfinalister. Men vilka blir det? 

BK Derby ( div 4 )

Division 4 laget som startade säsongen i söndags borta mot Viken åkte hem med tre poäng i bagaget. Man fick en strålande start när man redan gjorde 1-0 i den 5:e minuten och efter det rann det bara iväg! Ett resultat som skrev sig till 6-1 BK Derby. I cupen har det inte gått sämre för Linköpingslaget. Man vann sin grupp F oerhört enkelt med fyra vinster och en målskillnad på 23-3. I 16-delsfinalen lottades man mot ett Grebo (div 3) hemma på Linköpings arena. Man slog Grebo i en jämn drabbning men bonusstraffen avgjorde och matchen slutade 2-1. Nu väntar det riktiga testet för BK Derby och det är storsatsande Sylvia som kommer på besök.


IF Sylvia ( div 2 )

Sylvia ligger efter tre omgångar på en sjunde plats i division 2 södra Svealand vilket är en besvikelse. Självklart är det långt kvar av säsongen och allt kan fortfarande hända.
Med värvningar som Philip Özer, Hampus Lönn, Daniel Andersson och Hampus Näsström så måste man ses som en av favoriterna att vinna div 2. Senast fick man 4-4 mot AFK Linköping efter en riktig svajig match. Sylvia har som dem flesta redan vet en riktigt vass offensiv, men det är i defensiven som man har haft det lite struligt. Man har under säsongsinledningen gjort flest mål med sina 10, men också nästan släppt in flest med 9 ( bara Huddinge som släppt in fler, 10 ). I den första utslagningsrundan slog man Västra Husby med 5-2 och avancerade enkelt. Nu väntas Derby och frågan är om inte Sylvia kommer att stå över vissa nyckelspelare för att vila dem till tisdag då man möter grannen IK Sleipner. Vinnaren mellan Dagsberg och IK Sleipner kommer i nästa omgång få möta vinnaren mellan Hjulsbro och Torstorp som spelas 1/5. Fortsättning följer...// blackabloggen
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson