Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Blacka reser till Linköping

Blacka reser ikväll din grannstaden för att spela omgång 8s sista match. Våra toppkonkurenter har redan spelat och båda tagit tre viktiga poäng. Så i detta nu ligger Blacka på en andra plats bakom Lindö men vid vinst idag så tar man över förstaplatsen.
 
Omgång 8:
 
Västra Husby-LiU 2-3
Valdemarsvik- Bråvalla 2-2
Dagsberg- Hagahöjden 4-1
BK Hird - Lindö FF 1-4
Åby- NIF Bonsa 4-0
 
 
 
Blacka kommer till dagens match med ett jäkla självförtroende då man slog ut division 2 laget Sylvia i cupen förra veckan och dagar innan vann toppmötet mot Dagsberg med 2-0. Idag möter man ett Derby som måste i stort sätt vinna för att ha chans att kunna ha en chans på division 3 fotboll nästa år. Vid förlust så hamnar man nio poäng bakom serieledarna och är i stort sätt helt borta. För Blackas del skulle det vara riktigt skönt att redan nu bli av med ett av topplagen och kommer göra allt för att bli av med Linköpingslaget. Blacka är fortsatt obesegrade iår i sina tävlingsmatcher. 
 
Derby är ett väldigt anfallsinriktat lag med många spelare som är bra offensivt men det är i defensiven man har sina träben. Det är där blacka ska utmana. Derby har haft problem på målvaktssidan med skador och har därför fått in Motala AIFs reservmålvakt Max Langreiter på lån. Lånet kommer sträcka sig vårsäsongen och frågan är om Langrieter är spelklar ikväll, vilket är högst troligt.
 
Blacka kommer ställa upp med en liknande elva idag som mot Sylvia. Några förändringar lär det bli och nått såhär kommer väll elvan se ut:
 
Mål: Ante, Svesse, Kalle
Målvaktsidan oklar. Ante står om han är tillgänglig men har hört rykten på Kullerstad torg att han är osäker till spel. Återstår att se.
 
 
HB: Sebbe Svahn
Given på sin högerbacks plats. 
 
MB: Wille Is
Har gjort det bra sedan Henka blev skadad och är numera given.
 
MB: Fabbe Jalkemo
Även här en given spelare i Henkas trupp. Backgeneralen som har växt med uppgiften som ledaren i backlinjen. 
 
VB: Robin Wieselgren
Den löpstarke Robin är en av mina favoriter i blackatruppen. Dåligt med västerbackar i truppen men så länge Robin är frisk och kry så är det ingen fara.
 
HM: John Poikela
Given ytter som stått för 5 mål än så länge i årets div 4. Ett antal assist har även kommit från Johns skor.
 
MC: Jakob Magnusson
Har spelat med många spelare på det centrala mittfältet men jag måste ändå se att det är med Dennis som Jakob är bäst. Grym fotbollsspelare i Magnusson.
 
MC: Dennis Johansson
Bollvinnaren kan var ruskigt viktig att ha denna match då det centrala mittfältet i Derby är finlirare. Dennis kommer vinna mycket boll för Blacka idag.
 
VM: Matte Eriksson
Efter matchen mot Sylvia så ser jag inte Matte på bänken. Grovjobbaren som kan spela på nästan alla positioner spelar idag ytter och förhoppningsvis fortsätter prestera.
 
OMC: Pontus Larsson
Den tekniske Larsson har gjort det bra i rollen som 10:a. Hittar dem rätta ytorna och fortsätter att bli bättre och bättre efter sin skada.
 
Anf: Jocke Poikela
Gör sina mål så han är fortsatt given som ensam forward.
 
 
 
 
Glöm inte bort! Ikväll på Linköping Arena klockan 19:30. Blacka behöver all hjälp dem kan få. 
 
Forza Blacka
 
 
Blackabloggen
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson