Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Fredag och full omgång i den Östra Fyran

Skönt med fredag igen och underbart med matchdag. Ännu bättre att veta att matchen är på hemmaplan och spelas på Skärblacka IP efter tre raka seriematcher på bortaplan. 
 
Blacka har än så länge bara spelat två matcher på Blacka IP under den här säsongen och man har vunnit mot Åby med 5-0 och man har även slagit ur Sylvia i cupen efter ett straffdrama. Väldigt positiva vibbar har vi när vi kommer till Blacka IP när vi ska se vårat lag.
 
Vi är redan i den nionde omgången av den östra fyran och blacka leder serien välförtjänt än så länge, och spelar hela tiden riktigt bra fotboll vilket är väldigt kul att se för publiken. 
 
 
 
Blacka inside: 
 
Blacka har en skadedrabbad trupp till denna omgång och jag ska försöka gå igenom dem flesta för att just ni ska ha en aning om varför vissa spelare inte spelar idag. 
Målvakter: Vilken målvakt kommer att vakta blackas mål ikväll? Jo, det kommer nog bli Ante som tidigare haft problem med skador men väntas vara frisk till kvällens match. Om inte stå finns alternativ som Kalle Nillson eller Magnus Silfverklev. Men Ante bör vara frisk.
Försvaret: Med skador på coach Henka och även på en Lukas Pressfeldt så har försvaret inte haft så bra bredd. Nu tillkommer även Fabbe Jalkemo på den listan. Jonas som gör en kanonmatch mot Derby senast kan inte heller närvara på grund av att han är bortrest. Hurvida Henka ser på detta är ett stort frågetecken. Så hur Henka får ihop försvaret får vi vänta och se.
Mittfälltet:Anton Bäckstedt knäskada men förväntas träna hårdare inom någon vecka eller två. Kommer inte vara med ikväll tillsammans med John Poikela som är hälskadad. Stora avbräck när Blackas två snabbaste spelare inte kan närvara i matchen mot Haga. Hur länge John P blir borta är fortsatt oklart. Matte Eriksson stod för 1 mål och 2 assist senast men var inte nöjd där. Han drog på sig sin andra varning och ett rött kort tillämpades. Nu är han alltså avstängd ikväll och det blir självklart inte enklare för Henka att ta ut truppen. 
Anfallet: Ingen borta..
 
Många namn och väldigt viktiga namn som är borta nu. Väldigt tråkigt men Blacka har fortsatt ett slagkraftigt lag.
 
Min elva:
 
 
Mål:Ante Pettersson
HB: Sebbe Svahn
MB: William Is
MB: Max Glännefors
VB: Robin Wieselgren
HM: Lucas Larsson Jonsson
MC: Jakob Magnusson
MC: Dennis Johansson
VM: Kim Poikela Wall
OMC: Pontus Larsson
ANF: Jocke Poikela
 
 
 
Omgång 9 full omgång
 
 
Skärblacka IF- Hagahöjdens IF 3-2
 
Blacka får det tufft ikväll mot ett starkt Haga. Man vinner ändå för att man har vissa spelare som kan göra det där lilla extra. 
 
NIF Bosna- BK Derby 2-2
Bosna brukar oftast vara bra mot bättre motstånd och Derby är ett bra lag. Derby kommer få det tufft på bollspelaren men får med sig ett kryss efter ett sent kvitteringsmål.
 
LiU - BK Hird 4-1
Liu har hittat vinnarspåret igen och har lagt sig på lite säkrare mark. Nu möter man ett väldigt väldigt dåligt Hird som kommer få se sig själva åka ur fyran detta år. Säker vinst för LiU. 
 
Bråvalla - Åby 2-4
Inga lag som imponerat spelmässigt men Åby som vann med hela 4-0 mot Bosna senast har kanske hittat nått. Här vinner man mot Bråvalla.
 
Valdemarsvik - Västra Husby 1-3
 
Ett Viken som måste börja vinna nu och det är idag man verkligen måste göra det. Mot ett husby som ligger precis ovanför nedflyttningsplatserna. Förlorar man här så är det nästan redan nu kört. Jag tror man får stryk. Västra husby segrar.
 
Lindö FF- Dagsbergs IF 0-1
Lindö får stryk årets första seriematch och det får man i dagens jättemöte mot Dagsberg. Dagsberg får in en boll på en fast situation och håller den ledningen matchen ut. Dagsberg har pressen på sig här.
 
 
 
Fredag och jag hoppas att det blir väldigt mycket folk till dagens match. Det skulle Blackaspelarna behöva. Obesegrade än så länge och det ska fortsätta länge förhoppningsvis. Ses på Blacka IP klockan 19:00 när matchen startar
 
Forza Blacka
 
 
 
blackabloggen
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson