Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Serieledning och en kvartsfinal som väntar del 2

 
 
 
SKÄRBLACKA IF    -    IF Sylvia 
 
 
 
VS
 
 
 
 
 Bara tre nervösa timmar kvar tills vi får se antingen Skärblacka IF eller IF Sylvia sparka igång bollen på Skärblacka IP. Den tredje matchen i kvartsfinalspelet. Sedan tidigare har Östria Lambohov och Dagsberg tagit sig till Semifinal. Idag kommer alltså Sylvia och besöker Blacka IP. En match som säkerligen kommer dra till sig en hel del publik. Vackert väder, en bra fotbollsplan och två för tillfället riktigt roliga lag att titta på. Sylvia som håller till i den övre halvan av tvåan har under slutspelet slagit ur lag som Västra husby och BK Derby. Två division 4 lag och nu kommer återigen ett. Men frågan är om det inte är det bästa laget i årets fyror. Kim Hellberg har ett väldigt bra lag till sitt befogande och har med spelare som Daniel Andersson, Hampus Lönn, Rasmus Bengtsson och den långa Näsström till dagens match. Det är också spelare som har spelat högre än tvåan och är i bra åldrar. Det kommer bli en riktigt tuff match för blackaspelarna och det vet man säkert om. Ett blacka som säkerligen kommer försöka ligga lågt för att sedan var giftiga på omställningar. Vilket man också är.
 
 
Blacka som till skillnad från Sylvia har spelat ett gruppspel i danske banks herrcup där man också vann enkelt med bara vinster. I den första utslagningsrundan vinner man mot ett bra Assyriska IF med 2-1 där Anton avgjorde på blackas bonusstraff. I åttondelsfinalen slog man AC Studenterna på Linköping Arena med 1-0 där Jocke blev matchhjälte. 
Nu väntar ett ännu bättre hungrigare Sylvia som vet att det gått bra för Blacka och att man har ett bra lag. Så underskattning kommer det inte bli idag från Sylvia. 
Tar Blacka en seger idag väntar ett Östria Lambohov (div 6) i semifinalen och då finns ett ypperligt läge för Blacka att ta sig till en Danske bank Final. Men nu är det Sylvia som ska slås och det kommer bli Blackas svåraste och tuffaste uppgift denna säsong. Det är idag det gäller.
Startelvor med mera får ni se när ni tar er till blacka IP. Matchen startar 19:00 och det kan bli en kväll att minnas. Hoppas vi ses där! 
 
Forza Blacka 
 
 
 
 
 
blackabloggen
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson