Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Viken borta

I onsdags spelade Blacka match mot Valdemarsvik borta. 

Den längsta bortamatchen för året är gjord och man vinner med hela 7-0.

Mål: John Poikela 3, Jocke Poikela 2, Kim Poikela Wall 1, Anton Bäckstedt 1.

 

Eftersom jag inte närvarade på matchen så skrev Henka så här:

 

Ikväll spelade vi en bortamatch mot Valdemarsvik som blev flyttad till gräs istället för konstgräs. Genidrag av Viken tänkte många, men Skärblacka anno 2018 är inte bara duktiga passningsspelare, vi är även duktiga på det raka spelet. Det har vi bevisat när vi nötte sönder Bråvalla senast och framförallt tog vi det till nästa nivå i dagens match mot Viken. Allt vi pratat och tränat på senaste träningarna visade sig ge snabb effekt idag.

 

Första halvlek är mästerlig, eller den är perfekt för att vara på en ganska så risig gräsmatta. 6-0 står det efter 45 min och det efter ett enormt effektivt och rakt Skärblacka. Krossbollar, djupledslöpningar, soloprestationer, drömmål och enormt fina inlägg belönades på ett fint sätt. Utöver målen har vi flera bra lägen till att utöka på. Valdemarsvik i sin tur har inte mycket alls, nåt inlägg Ante tvingas boxa bort. Målskyttar John 3, Kim, Jocke och Anton. 

 

I andra halvlek så blir matchen lite sönderryckt, mest för att vi gör flera byten som kommer in på lite ovana positioner och att det blir ovana positioner handlar om att vi fick möblera om efter skador samt att vi ville spara våra spelare som är riskzon för avstängningar. Men 7-0 skulle komma på en frispark från Jocke. Vi bör göra fler mål i andra halvlek på våra öppna lägen men vi får vara nöjda med 7 mål framåt. Bakåt är vi återigen otroligt stabila och Viken får ta sina få avslut långt utifrån. 

 

20-2 på de inledande 4 matcherna och 10 poäng. En riktigt bra inledning och målskillnaden kan bli väldigt viktig i slutändan då det redan har blivit en ganska delad serie.

 

Tyvärr fick Matte och jag kliva av skadade idag och vi får se hur lång frånvaro det blir. 

 

Tack för en väl genomförd match idag och vi ser redan fram emot premiären på Skärblacka IP nästa onsdag mot Åby.

 

Forza Blacka!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson